torstai 20. huhtikuuta 2017

Elumen

Kestäviä hiusvärejä

Elumen on väri jossa ei käytetä hapetetta tai ammoniakkia, ja se perustuu suoravärjäystekniikkaan. Elumen on hellävarainen väri, joka tarjoaa kestäviä ja hehkuvia värejä.
Elumen värin toimintaperiaate on fysikaalinen, joka perustuu happamiin suoravärjääviin pigmenteihin.  Väiri pigmentit ovat voimakkaasti negatiivisesti latautuneita, jolloin ne tunkeutuvat syvälle hiukseen ja ankuroituvat lujasti kiinni hiuksen positiiviseen lataukseen muodostaen magneettiefektin. Elumen ei siis vahingoita suomukerrosta.

Elumen tuote sarjaan kuuluu:

Elumen Prepare (esikäsittely) käytetään vaalennettuihin ja vaaleammaksi värjättyihin hiuksiin parantamaan elumen-värin kestoa ja imeytymistä tasaisemmin hiukseen.

Elumen-hiusväri High-Performance Hair Color on ilman hapeteetta oleva hiusväri, joka tuottaa hehkuvan, kestävän ja kiiltvän lopputuloksen
Elumen Wash (shampoo) on tarkoitettu Elumen-värjätyille hiukseille, jolla voi pitää kiillon ja värin intensiivisenä pidempään. Irrottaa vähemmän väripigmentiä pesettäessä. (kotihoitotuote)

Elumen Lock (värisinetti) lukitsee Elumen-värin hiukseen. Levitetään tasaisesti heti värjäyksen jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 5 minuutti, jonka jälkeen huuhdellaan pois.

Elumen Care (kevythoito) on hoitosuihke joka parantaa kammattavuutta. Se antaa Elumen killon hiukseen muodostaen sen pinnalle kalvon. (kotihoitotuote)

Elumen Treat (tehohoito) korjaa ihanteellisesti hiuksen rakennetta ja antaa värinloistoa hiuksii. (kotihoitotuote)

Elumen Return (värjättyjen hiuksen värinpoito) käytetään heti Elumen-värjäyksen jälkeen värinpostoon korjaamaan värin sävyä. Levitetään kuiviin ja puhtaisiin hiuksiin tasaisesti riittävä määrä ja annetaan vaikutta 3-5 minuutttia värin intensiteetin ja syvtdeen vähentämiseksi. Jos värin poisto määrä on suuri anna vaikuttaa 30 minuuuttia. Huuhtele huolellisesti ja pese syväpuhdistavalla shampoolla.

Elumen Clean (värinposto iholle) käytetään ihovärjäymien hellävaraiseen poistoon.


Elumen väreissä on omat värikoodit. Ensimmäiset kaksi kirjainta kertovat värin sävyn ja vivateen. @- merkin jälkeen oleva numero kertoo värin tummuusasteen. Alla olevat numerot kertovat mille tummuusasteille väri soveltuu. Ja ylhäällä oleva teksti kertoo odotettavan väri tuloksen.

Väripalveluympyrä

 
  Lähde

1. Konsultointi -->liikeessä
2.Värin esikäsittely -->liikeessä
3. Levitys tekniikka -->liikeessä
4. Värin jälkikäsittely -->liikeessä
5. Värinylläpito  -->kotona

Konsultointi on asiakkaan hiusten kunnon arvioimista ja henkilökohtaisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti värin valitsemista.

Värin määrään vaikuttaa hiusten pituus, paksuus, määrä, kunto ja huokoisuus. Värimassan on pysyttävä kosteana koko vaikutusajan aikana. Vaikutusaika on lämmön kanssa 20 minuuttia ja ilma lämpöä 30  minuuttia.

Elumen käyttöohje


1. Määritä lähtötilanne ja valitse tavoite väri
2. Jos hiukset ovat likaiset tai niissä on muotoilutuotteita pese hiukset huolellisesti ennen värjäämistä.
3. Suojaa asiakas ja itsesi. Määrittele kuinka paljon tarvitset väriä.
Lyhyet hiukset: 60 ml
Keskipitkät hiukset: 80 ml
Pitkät hiukset: 120 ml
4. Levitä vari ja anna vaikuttaa 20-30 min riippuen käytätkö lämpöä
5. Huuhtele väri pois hiuksista ja pese 2x Shampoolla
6. Levitä Elumen lock hiuksiin ja anna vaikuttaa 5 min. Huuhtele pois
7. Käytä vielä treat tehohoitoa ja sekä care kevythoitoa.


Laitoimme asiakkaalle elumen sv@10 koko hiukseen ja tyveen ultimate 12.2+12.1  9% hapetteella.

~Reetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti