torstai 14. joulukuuta 2017

Värinpoisto

Menikö väri pieleen?

Värinpoistoa voidaan käyttää esikäsittelynä poistamaan epähalutu sävyä hiuksesta, tai lievästi vaalentamaan värjätyn hiuksen pigmenttiä. Yleensä suoravärejä voidaan poistaa värinpoistolla

Värinpoistoa tekniigoita on kahdenlaisia, sillä on olemassa erillaisia värejä joihin ne tehoavat. Hapettava värinpoito on toinen kahdesta tekniikasta. Hapettava värinpoisto soveltuu poistamaan keinotekoiset -ja luonnon pigmentit. Hapettavassa värinpoistossa hapettumisreaktio toimii alkaalisessa ymperistössä, jolloin hapettumisreaktion vaikutukseen perustuva vapaa happi sitoutuu värimolekyyliin rikkoen sen.
Pelkistävä värinpoisto taassen poistaa vain keinotekoiset väripigmentit. Pelkistävä värinpoisto pelkistysreaktio toimii happamassa ympäristössä, kun reaktioon perustuva rikkiyhdisteen happiatomit sitoutuvat väripigmenttiin hajoittaen ne pieniksi heijastamattomiksi molekyyleiksi.

Kc Remover 

Kc Remover poistaa keinotekoisen väripigmentin hiuksesta, mutta ei kuitenkaan sovellu hiuksiin, jotka ovat värjätty hennalla tai metallisuoloilla. Kc Remover toimii kemiallisen reaktion kautta murtaen värimolekyyliketjuja. Kc Remover on parhaillaan pienissä värimuutoksissa ja joissa ei tarvita jatko värjäystä.
Käyttöohje:
1. Sekoita 1 ja 2 ainetta keskenään 1:1  suhteella, levitä aine kuiviin hiuksiin nopeasti ja tasaisesti heti saineen sekoituksen jälkeen, sillä aineen vaikutus vähenee ajan myötä.
2. Laita hiukset muovi hupun sisään, seuraa prosessia sen vaikutus ajalla 20 min.
3. Vaikutus ajan jälkeen huuhtele hiuksia 3-5 min ja pese syväpuhdistavalla shampoolla ainakin 3 kertaa. Levitä Kc Oxid 3% ja anna vaikuttaa 5 min. Jos hiuksen väri tummuu Kc Oxid jälkeen voit toistaa käsittelyn 1-3 vaiheet uudelleen.
4. Huuhtele hiukset ja käytä hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Voit myös halutessa jatko värjätä hiuksen, mutta valitse yksi aste vaaleampi sävy, mitä halutaan.

Joico Color Intensity Eraser

Joico Color Intensity Eraser sisältää K-pak ja Arginiinia -tekmologiaa, joka toimii suoravärin ja kevytvärin poistoon.
Käyttöohje:
1. Sekoita 1:2 sekoitussuhteella Joico Color Intensity Eraser jauhettaa ja Veroxide/Lumishine 20 Vol-hapetetta.
2. Levitä kuiviin hiuksiin, jotka ovat esi vaalennettu ja värjätty suoravärillä. Tarkista vaikutusajalla 5 minuutin välein värinpoiston etenemistä, vaikutusaika enintään 30 min.
3. Kun värin poisto on saavuttanut toivotun tuloksen huuhtele hiukset ja pese sekä hoida hiukset K-Pak Color Therapy -tuotteilla.

Malibu CPR Värinpoisto

Malibu CPR on hyvä värikorjaukseen, poistaen kestovärin aiheuttaman epätoivutun pigmentin, jopa kolme astetta vaalentamatta hiuksen luonnollista väripigmenttiä. Malibu CPR sisälttää antioksidantista vitamiiniseosta, joka auttaa säilyttämään hiuksen luonnollisen kunnon.
Käyttöohje:
1. Ensin pese hiukset ennen kuin levität seosta niihin kohtiin, joista haluat väripigmenttiä poistaa. Laske haaleata 120 ml vettä levityspulloon ja lisää aine hitaasti joukkaan. Ravista, kunnes seos geeliytyy.
2. Hiero hiuksia, jotta aine imeytyy kunnolla ja suojaa hiukset suojahupulla. Anna vaikuttaa lämmössä vähintään 15 min.
3. Huuhtele hiukset ja pese hiukset kolme kertaa.

Malibu DDL Suoravärin poistaja

Malibu DDL poistaa suorvärin, voi käyttää joko veden tai vetyperoksidin kanssa, riippuen hellävaraisuuden tarpeesta. Malibu DDL on myös hyvä luoviin erikoistehosteisiin.
Käyttöohje:
1. Sekoita Malibu DDL kulhossa 90 ml 3-6% vetyperoksidiin tai hellävaraiseen käsittelyyn voit laitta 90 ml haaleaa vettä.
2. Levitä heti seoksen sekoittamisen jälkee osioissa siveltimen avulla.
3. Vaikutusajalla tarkista värinpoiston etenemistä 5 minuutin välein. Vaikutusaika enintään 45 minuutti, mitä enenmmän annat vaikuttaa sitä enemmän väriäpoistuu.
4. Kun haluttu lopputulos on saavutettu huuhtele ja pese hiukset.

Esimerkki kuvassa on käytetty Malibu DDL 3% hapetteen kanssa, lopuksi laituimme Kc Luxima Inky Pinky 7-9.26.



~Reetta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti